Pagini

sâmbătă, 19 noiembrie 2011

SEO - Sfaturi utile

Ce este SEO?
Pe scurt, SEO este acronimul pentru Search Engine Optimization, si se refera la tehnicile de optimizare a paginilor web, astfel incat ele sa apara pe primele pozitii in motoarele de cautare.


Sfaturi utile
1. Ganditi-va la cuvintele cheie pe care utilizatorii le-ar putea folosi pentru a gasi paginile dvs. si asigurati-va ca site-ul dvs. include aceste cuvinte.  Exista tool-uri speciale, de genul Keyword Density Checker, care analizeaza o pagina web, si in dependenta de procentul de aparitie a unor cuvinte in tot textul paginii, determina cuvintele cheie care caracterizeaza aceasta pagina.

2. Asigurati-va ca elementul <title> contine un titlu descriptiv si specific fiecarei pagini.
Titlul paginii reprezinta un element cheie pentru motoarele de cautare. De fapt, primul lucru pe care il fac motoarele de cautare, este sa caute mai intai in titluri. 
 
3.  Meta tagul "description" trebuie sa contina o descriere relevanta si specifica paginii. Informatia specificata in acest tag va aparea ca descriere la pagina web in rezultatele cautarii. Descrierea trebuie sa fie undev in jur de 150-160 de caractere.

4.  Intodeauna faceti uz de atributul "alt" atunci cand inserati o imagine.
Atunci cand pagina este parsata de un crawler, informatia din atribut este considerata ca descriere a imaginii iar textul ca cuvint cheie.

5.  Structura URL-ului trebuie sa fie una descriptiva si sa contina cuvinte relevante site-ului.
URL prost definit: http://exemplu.com/102100/x1/00005345.html
URL bine definit: http://exemplu.com/articole/promovare-site-gratis.html
Pe langa faptul ca un URL descriptiv ofera o organizare mai buna, aceasta ar putea duce de asemenea la o parsare mai buna a documentelor de catre motoarele de cautare.

6. Intodeauna utilizati cuvinte cheie in descrierea unui link.
Exemplu: <a href="promo.html>Promovare site gratis</a>. Acest lucru sugereaza utilizatorilor si motoarelor de cautare despre ce ar putea fi vorba in pagina spre care se face referire.

7. Faceti uz de tagurile h1, h2, ... h6.
Aceste taguri afiseaza text cu dimensiuni diferite, h1 considerandu-se cel mai important (cea mai mare dimensiune) si terminand cu h6 cel mai putin important. Aceasta este o indicatie vizuala pentru utilizatori ca acest text este unul important si i-ar putea ajuta sa inteleaga subiectul paginii.

8. Asigurati-va ca site-ul dvs. este usor de utilizat si o ofera o navigare simpla. Aceasta va permite atat utilizatorilor dar si crawlerelor sa parsezi mai usor site-ul.

9. Si cel mai important factor: creati in permanenta continut nou si calitativ.
Crearea de continut captivant si util va influenta probabil site-ul dvs. mai mult decat oricare din factorii discutati mai sus.

2 comentarii:

  1. Zi bună, eu sunt Josef Lewis. Un creditor reputabil, legitim și acreditat. Oferim împrumuturi de orice fel într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut Inventor, consolidarea datoriilor. etc

    Obțineți aprobarea pentru un împrumut de afaceri sau personal astăzi și obțineți fonduri în aceeași săptămână de aplicare. Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cea mai ieftină. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

    Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Răspundeți imediat folosind detaliile de mai jos dacă sunteți interesat de un împrumut și nu aveți niciun fel de înșelătorie.

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Apel / WhatsApp: +16626183756
    Site web: https://progresivefunding.wordpress.com




    RăspundețiȘtergere
  2. Vreau să vă împărtășesc cu toții aici despre cum îmi obțin împrumutul de la dl Benjamin, care mă ajută cu împrumut de 400.000,00 Euro pentru îmbunătățirea afacerii mele, a fost ușor și rapid atunci când aplic pentru împrumut când lucrurile se înrăutățesc cu afacerea mea dl. Benjamin îmi acordă împrumut fără întârziere. aici este e-mailul domnului Benjamin / contact whatsapp: +1 989-394-3740, lfdsloans@outlook.com.

    RăspundețiȘtergere