Pagini

duminică, 27 noiembrie 2011

Cum sa faci 20$ cu Google Adsense intr-o zi. (si sa fii banat)

Acum 2 ani in urma cand lucram inca la prima versiune a site-ului PracticHTML, incepusem sa aud tot mai mult si mai mult despre cum poti castiga bani cu site-ul tau prin intermediul Google Adsense.  Citisem deja atatea "povesti de succes" despre oameni care au reusit sa-si asigure un venit cu Google Adsense, si fiind foarte entuziasmat de castigurile promitatoare, am zis, de ce n-as incerca si eu?

Zis si facut. Dupa ce am plasat anunturile Adsense in site, asteptam banii sa curga in account-ul meu de Adsense, pentru ca asa parere imi facusem dupa ce citisem toate acelea "povesti de succes".
Insa, spre marea mea indignare, am ajuns sa constat ca mai nimeni nu facea click pe anunturile Adsense si castigurile ramaneau la 0$.

Site-ul era sarac in vizite, din cand in cand mai intra cineva iar odata la cateva saptamani/luni se mai nimerea ca facea cineva click pe anunturi, si aceasta imi adauga in cont cativa banuti. (Acum mi se pare evidenta acea situatie, pentru ca nu faceam nimic in directia promovarii).

Totusi, nu puteam sa ma impac cu gandul ca site-ul meu nu aducea nici un profit, si am inceput sa ma gandesc si sa caut diferite metode prin care as putea sa pacalesc Google Adsense. (Funny, nu? :)
In conformitate cu politicile Google Adsense, nu ai dreptul ca tu sa faci click pe anunturile tale. Aceasta ar putea rezulta in inchiderea contului tau de Adsene. Pornind de aici, am inceput sa ma gandesc cum Google Adsense si-ar putea da seama ca eu fac click pe anunturile mele? Prima ideie care mi-a venit in minte a fost ca ei pot determina acest lucru dupa IP. Deci, daca as putea cumva sa-mi schimb IP-ul, deschid cateva anunturi, iar imi schimb IP-ul si tot asa m-ai departe, ar parea ca anunturile sunt deschise de useri diferiti, deci (aparent) totul este legal.

Schimbarea IP-ului, sau mai bine zis "ascunderea" lui, se poate face prin intermediul proxy serverelor. Un proxy server serveste ca un intermediar intre browser si serverul final pe care doriti sa-l accesati. De exemplu daca doriti sa accesati site-ul protv.ro, atunci browser-ul va trimite cererea mai intai la proxy server, iar proxy serverul o va redirectiona catre protv.ro.
Ideia este ca nu exista o comunicare directa intre client (browser) si serverul destinatie (protv.ro). Prin urmare, site-ul protv.ro va inregistra IP-ul serverului proxy, in locul IP-ul dvs. real.

In internet exista o multime de servere proxy publice care pot fi utilizate de oricine. Ce a urmat mai departe, probabil va da-ti seama :) - am inceput sa intru pe site prin diferite proxy servere si sa fac click pe anunturile mele.
Nu peste mult timp, castigurile Adsense au inceput sa creasca simtitor, eram atat de entuziasmat... atat de motivat... Deja faceam diferite calcule si planuri cu castigurile mele viitoare, cam cat as putea face intr-o zi, intr-o saptamana, luna...

Insa, toata aceasta euforie nu a durat prea mult. In a 2-a sau a 3-a zi, nu-mi amintesc precis, am primit un email de la cineva care imi spulberase toate visurile, era de la Google Adsense si se incepea asa:


Toate castigurile capatate prin "metoda proxy serverelor" au fost retrase de Google Adsense, insa spre marele meu noroc mi-au lasat account-ul in viata.
Am incercat sa trisez si am incalcat politicile Google Adsense, lucru care mi l-am spus sa nu se mai repete niciodata, si te sfatui sa nu incerci nici tu. 
Cum si-a dat seama Google Adsense de faptul ca site-ul era accessat de acelasi user folosind proxy servere diferite - ideie n-am. Insa un lucru mi-a fost clar, smecheriile cu Adsense se pot termina prost.

Pe internet exista o multime de metode de generare trafic automat pentru a creste numarul de impressions, sau diferiti spideri care pot face click pe anunturile tale, unii chiar te vor asigura ca metodele lor sunt sigure  si nu pot fi detectate de Google Adsense iar traficul e legitim, etc, etc...

Totusi, trebuie sa  fii constient ca orice incercare de violare a  politicilor Google Adsense, va atrage dupa sine si consecintele de rigoare.



6 comentarii:

  1. Ce naiv mai eşti autorule. Tu crezi că google e mai prost decât un moldovan? Doar faptul că ei ştiu mai bine decât tine câţi vizitători ai avut pe site, de unde vin, unde se duc şi ce mănâncă seara, doar asta trebuie să te pună pe gânduri "oare ei nu s-au prins că pe site-ul meu majoritatea vizitatorilor dau click pe publicitate?" Plus că IP-urile care le foloseai sunt din dafiga părţi ale lumii, oare e posibil să vină cineva din Zimbabwe pe un site în limba română şi plus la asta să mai apese pe reclamă?

    RăspundețiȘtergere
  2. @Dmitri,
    Sunt de acord cu logica ta, dar nu inteleg de ce esti atat de suparat?

    Lucrul acesta s-a intamplat cu 2 ani si ceva in urma, si la moment nu cred de loc ca "Google e mai prost decat un moldovan" asa cum ai spus tu mai sus.

    RăspundețiȘtergere
  3. mda gasesc pe cineva care sa faca promovare am un site care este in prima pagina pozitia 10 da nu sunt multumit vreau ca itul sa fie in primele 3 pozitii daca ma poate ajuta cineva va las id meu de mess fane_minunatul

    RăspundețiȘtergere
  4. Zi bună, eu sunt Josef Lewis. Un creditor reputabil, legitim și acreditat. Oferim împrumuturi de orice fel într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut Inventor, consolidarea datoriilor. etc

    Obțineți aprobarea pentru un împrumut de afaceri sau personal astăzi și obțineți fonduri în aceeași săptămână de aplicare. Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cea mai ieftină. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

    Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Răspundeți imediat folosind detaliile de mai jos dacă sunteți interesat de un împrumut și nu aveți niciun fel de înșelătorie.

    Email: progresiveloan@yahoo.com
    Apel / WhatsApp: +16626183756
    Site web: https://progresivefunding.wordpress.com




    RăspundețiȘtergere
  5. Assalamu'alaikum
    Do you need Business Personal Loan?
    Business Cash Loan?
    Unsecured Loan
    Fast and Simple Loan?
    Quick Application Process?
    Funding in less than 1/2 Days?
    Get unsecured working capital?
    and many more at 2% interest rate;
    abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp +917738214856
    Thanks
    Mr Abdullah

    RăspundețiȘtergere
  6. Aveți nevoie de un împrumut sau de un ajutor financiar pentru a vă spori afacerea sau pentru a achita facturile? Contactați pentru mai multe informații. Prin e-mail markhenry502@aol.com

    RăspundețiȘtergere