Pagini

luni, 14 noiembrie 2011

Promoveaza-ti site-ul cu Netlog.


Informatia prezentata in acest post este prezentata in scopuri educationale. http://promovare-gratis.blogspot.com/ nu poarta nici o raspundere pentru actiunile tale ca urmare a citirii acestui post.


Astazi voi vorbi despre cum poti folosi Netlog-ul pentru ca sa aduci trafic masiv pe site-ul tau.


Ce este Netlog?
Netlog este o comunitate in care utilizatorii sunt in contact si isi extind reteaua lor sociala. Pe Netlog poti crea propria ta pagina web cu un blog, poze, filme, evenimente si jocuri.
Targhetul acestei retele il reprezinta tinerii din Europa, si pana la acest moment comunitatea numara peste 84 de milioane de utilizatori inregistrati.

Cum ma ajuta Netlog sa-mi promovez site-ul?
Cu toate ca Netlog nu este o retea sociala de talia Facebook sau MySpace, totusi ea include unele elemente interesante pe care unele din cele mai mari retele nu le au. Aceste elemente pot fi usor transformate in unelte de promovare.

Ingredientul cheie pentru o campanie de promovare de success pe Netlog il constitue VIZITATORII profilului tau, cu cat mai multi vizitatori ai - cu atat mai mult cresc sansele de succes.

Mai jos sunt prezentate cateva tehnici si cum poti utiliza intrumentele oferite de Netlog pentru a atrage cat mai multi vizitatori pe pagina ta de Netlog.

1. Viziteaza cat mai multe profiluri
Un lucru care imi place mult la Netlog este faptul ca atunci cand esti online si un utilizator iti viziteaza profilul, in partea stanga de jos a ferestrei apar niste "balonase", sau altfel spus, niste notificari care te instiinteaza despre aceste lucru:

De obicei esti curios sa vezi cine ti-a vizitat profilul si in majoritatea cazurilor vei trece si tu in vizita pe la ei.

Pornind de la aceasta ideie, se poate crea o strategie care sa-ti aduca ceva trafic.

Ce trebuie sa faci tu este ca sa-ti creezi un profil pe Netlog, sa adaugi toate link-urile site-urilor pe care vreai sa le promovezi in pagina de profil, si sa incepi sa explorezi membrii online. Vizualizeaza cat mai multe profiluri si nu te opri, cu cat mai mult - cu atat mai bine. Ca sa faci toata aceasta procedura mai rapid, poti deschide fiecare profil intr-un tab nou facand Click dreapta -> Open Link in New Tab, sau si mai simplu - click pe rotita de derulare a mouse-lui.
Nu este necesar ca tu sa si rasfoiesti paginile, principalul este ca sa le deschizi. In rezultatul acestei proceduri tu vei aparea ca o notificare la profilurile vizitate, iar curiosii nu vor intarzia sa-ti viziteze profilul tau inapoi. Daca link-urile site-urilor pe care vreai sa le promovezi sunt amplasate la vedere, atunci vizitatorii tai le vor deschide.
In asa fel, vizitand profiluri nu faci altceva decat sa aduci vizitatori pe contul tau de Netlog care ulterior vor vizita site-urile tale.

Totusi, trebuie sa fii constient de faptul ca nu toata lumea iti va vizita profilul inapoi, si din cei care iti vor vizita profilul, nu toti vor deschide site-urile tale.
In medie, 30-35% din membrii vizitati vor veni inapoi. La 200 de pagini vizitate, 60-70 de vizite primesti inapoi. Aceasta desigur nu-i mult, dar daca ai careva abilitati de programare atunci ai putea sa automatizezi procesul de vizualizare a profilurilor, si daca iti creezi mai multe profiluri, atunci toata aceasta procedura poate deveni o masinarie de trafic gratis p-u tine.


2. Adauga elemente in Centrul Atentiei
Netlog ofera posibilitatea de a avea un blog, a incarca poze si video. Toate aceste elemente pot fi adaugate in centrul atentiei - prima pagina de pe Netlog - astfel ca ele sa fie vizibile pentru toata lumea.






O poza haioasa, un titlu intrigant, etc... pusa pe prima pagina poate atrage multi vizitatori pe profilul tau.

De mentionat ca pentru a pune elemente in centrul atentiei este nevoie de credite. Creditele reprezinta un fel de "moneda" in spatiul Netlog. De exemplu pentru ca sa pui o poza in centrul atentiei te costa 10 credite.

Cum castiti credite?
Cand iti creezi un profil nou pe Netlog primesti cadou 30 de credite, daca inviti pe cineva pe Netlog si acesta se inregistreaza, esti rasplatit cu 10 credite, ... si mai sunt modalitati prin care Netlog-ul te rasplateste cu credite. In ultima instanta poti sa le cumperi, cu 5 Euro iti iai 360 de credite si-ti ajunge pan' la gat.


3. Imparte elemente cu prietenii tai
Aceasta este preferata mea pentru ca aduce cei mai multi vizitatori.
Fiecare  element - poza, video, postare pe blog - poate fi impartita cu prietenii tai. Poti sa trimiti un email la maximum 50 de prieteni odata! Si cel mai important, nu te costa nimic.


O metoda care intr-adevar lucreaza. Principalul este ca ceea ce imparti cu prietenii sa fie intr-adevar interesant si pe interesul lor. In acest caz ei vor fi interesati sa-ti exploreze profilul si e foarte probabil ca sa deschida site-urile tale.


Tips & Tricks
- Adauga in centrul atentiei seara si in weekend. Asta pentru ca anume seara si in weekend Netlog-ul are cei mai multi membri online. Cu cati mai multi membri online vad elementele tale in centrul atentiei - cu atat probabilitatea mai mare ca sa ai mai multi vizitatori.

- Foloseste cu prudenta functionalitatea "Imparte". Nu fa abuz de ea pentru ca risti sa fii perceput ca un spamer, prietenii tai se vor satura si te vor sterge din lista de prieteni sau chiar te vor adauga in lista neagra.

26 de comentarii:

  1. uite linku meu http://bebem5banipenet.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. http://photographyclub1.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. interesant tutorialul, ar merita facute si altele legate de retelele de socializare in care se poate face promovare si seo, optimizare offpage si atragere un trafic cat mai ridicat din diverse nise.

      Ștergere
    2. http://www.marketglory.com/strategygame/alecia_ami

      Ștergere
  3. http://serviciijuridicefirme.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  4. Panou de anunturi gratuit in rominia

    http://ofertepro.ro/
    http://ofertepro.ro/

    RăspundețiȘtergere
  5. http://decesacumpar.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. Uite link-ul meu

    http://www.aztec.ro/

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.marketglory.com/strategygame/b0gdan_1988

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.marketglory.com/strategygame/Nesimtitu
    Pentru detalii puteti intreba pe chat ul jocului s ala skype : marius.pmc

    RăspundețiȘtergere
  9. http://www.marketglory.com/strategygame/alecia_ami este un link pentru cine vrea sa faca banii . trebuie sa faceti 10 lupte si 1 munca si vei fi rasplatit

    RăspundețiȘtergere
  10. http://www.marketglory.com/strategygame/alecia_ami este un link pentru cine vrea sa faca banii . trebuie sa faceti 10 lupte si 1 munca si vei fi rasplatit

    RăspundețiȘtergere
  11. Salut ! Vrei sa descarci manele noi,romanesti noi,hip hop,populara etc ? atunci intra acum pe http://NouHit.Biz si descarca Muzica Noua. Site-ul contine pana acum peste 10.000 de melodii. Deci,nu mai sta pe ganduri si intra pe http://NouHit.Biz ...

    RăspundețiȘtergere
  12. Salutari, astazi m-am hotarat sa impartasesc noul mod in care eu fac bani de acasa, probabil cei mai mult dintre noi au auzit de mult timp ca poti castiga din sondaje online, dar cel putin eu nu am fost foarte interesat din motive preconcepute, ca se castiga putin, ca nu este real, si alte tampenii absolut FALSE! mai multe detalii: https://catigadinsondaje.wordpress.com/

    RăspundețiȘtergere
  13. Link-ul meu http://www.sfi4.com/17442224/FREE gratuit.Conecteaza-te cu lumea intreaga,castiga bani

    RăspundețiȘtergere
  14. Assalamu'alaikum
    Do you need Business Personal Loan?
    Business Cash Loan?
    Unsecured Loan
    Fast and Simple Loan?
    Quick Application Process?
    Funding in less than 1/2 Days?
    Get unsecured working capital?
    and many more at 2% interest rate;
    abdullahibrahimlender@gmail.com
    whatspp +917738214856
    Thanks
    Mr Abdullah

    RăspundețiȘtergere
  15. Oferte si reduceri la tuns caini si pisici la domiciliu.
    Servicii complete in salonul mobil de cosmetica !

    Intra pe www.petirivet.ro

    Programari la 0724 218 484
    Va multumim !

    Echipa petIRIvet

    RăspundețiȘtergere