Pagini

luni, 21 noiembrie 2011

Link Building Ghid

In acest ghid voi enumera unele din cele mai eficiente metode prin care se pot crea backlink-uri. Backlink-urile reprezinta link-uri catre site-ul tau de pe un alt domeniu, e simplu: backlink - link inapoi.
Pe langa faptul ca ele pot aduce trafic direct pe pagina ta, backlink-urile reprezinta un factor important in determinarea Page Rank-ului, iar Page Rank-ul la randul sau influenteaza in mod direct pozitia site-ului in rezultatul cautarii - cu cat Page Rank-ul este mai mare, cu atat mai mare este probabilitatea ca site-ul sa apara pe primele pozitii.

Link Building Ghid



Asa cum am mentionat mai sus, backlink-urile reprezinta un factor important pentru motoarele de cautare. Exemplul clasic dintre relatia backlink - motor de cautare, este urmatorul: Imagineaza-ti ca tu ai scris si publicat o carte. Cu cat mai multe persoane vor vorbi despre cartea ta, cu atat mai populara ea va deveni. Exact asa "perpep" si motoarele de cautare popularitatea unui site: cu cat mai multe site-uri fac referinta catre site-ul tau, cu atat mai mult creste notorietatea respectivului site in "ochii" motoarelor de cautare.
Iar un site popular este capabil sa atraga multi vizitatori prin intermediul motoarelor de cautare.

Pentru un webmaster este foarte important sa cunoasca modalitatile prin care poate creste numarul de backlink-uri. Crearea backlink-urilor este un proces care dureaza, insa efortul se merita.

Inscrierea in directoare de articole
Daca scrii articole de calitate si introduci aceste articole in directoare de articole, lumea va vedea cat de calitativ este acest articol si cel mai probabil ca vor fi interesati si de alte articole de la tine.
Principalul este sa nu uiti sa lasi un link care sa-i directioneze catre pagina ta :)


Daca directoarele de articole in care inscrii au un Page Rank bun, atunci Google poate indexa respectivul articol intr-un timp foarte scurt. De exemplu eu avut placuta experienta sa descoper ca doar numai dupa apoximativ jumate de ora de la publicarea articolului, el deja aparuse pe primele pozitii in Google, in urma cautarii dupa cuvintele cheie specificate in titlu.

Inscrierea in directoare de articole are un dublu avantaj, unul este faptul ca link-urile lasate in articol reprezinta backlink-uri, iar al doilea este faptul ca aceste backlink-uri iti pot aduce ceva trafic, atunci cand oamenii deschid aceste link-uri.

Inscrierea in directoare de cautare
Inscrierea site-ului in directoare de cautare este unul din cele mai eficiente metode de creare a backlink-urilor. Desi exista o multime de tool-uri care automatizeaza tot acest proces, totusi, cea mai buna metoda este sa inscrii site-urile manual, pentru ca nu poti fi sigur niciodata ce informatii va utiliza un "bot" atunci cand va adauga site-ul tau in acele directoare.
De asemenea se recomanda ca adaugarea site-ului in directoarele de cautare sa aiba loc treptat, adica decat sa-l adaugi intr-o zi in 500 de directoare, este mai bine sa-l adaugi in 100 de directoare, si mai apoi zilele urmatoare cate 10, 20 de directoare pe zi. Asta deoarece Google si alte motoare de cautare se vor gandi ca ceva dubios este la mijloc, daca un site capata 500 de backlink-uri aproape instant.

Mai jos sunt listate unele din cele mai bune directoare de cautare cu respectivul lor Page Rank.

http://www.dmoz.org (Page Rank 9)
http://www.lii.org/pub/htdocs/home.htm (Page Rank 8)
http://www.femina.com (Page Rank 7)
http://www.gogreece.com (Page Rank 7)
http://www.sacentral.sa.gov.au/site/page.cfm (Page Rank 7)
http://www.worldhot.com/ (Page Rank 7)
http://www.123india.com/ (Page Rank 7)
http://www.elib.org/ (Page Rank 7)
http://www.ezilon.com/ (Page Rank 6)
http://www.epooch.com/ (Page Rank 6)
http://www.christiansunite.com/ (Page Rank 6)
http://www.toronto1.biz/ (Page Rank 6)
http://www.canadianeh.com (Page Rank 6)
http://www.aardvark.co.za (Page Rank 6)
http://www.nzs.com/ (Page Rank 6)
http://www.aigam.com (Page Rank 6)

Social Bookmarking sites
Acestea reprezinta niste site-uri care permit utilizatorilor sa-si organizeze site-urile favorite, sa le imparta cu alti prieteni, sa le voteze, etc.. care ulterior pot genera link-uri si trafic catre pagina ta. Aceste bookmark-uri nu pastreaza careva resurse la ele, ci doar fac referinta la acele resurse.
Social bookmarking sites deobicei sunt publice si vizibile pentru motoarele de cautare.

Cele mai populare site-uri de Social Bookmarking sunt:
http://del.icio.us/ - (Page Rank 8)
http://www.digg.com/ (Page Rank 8)
http://www.furl.net/ (Page Rank 8)
http://www.diigo.com/ (Page Rank 6)

Retelele sociale
Retele sociale reprezinta un instrument puternic in procesul de link building. Daca esti un utilizator Facebook sau Myspace de exemplu, vei fi capabil sa creezi backlink-uri catre site-ul tau cu ajutorul buletinelor si a articolelor.

Ceva mai devreme am scris un articol detaliat despre cum poti sa-ti promovezi site-ul cu Netlog. Este un articol care analizeaza in detaliu instrumentele oferite de Netlog si cum ai putea sa le convertesti in instrumente de promovare.
Chiar daca articolul este bazat pe o retea sociala concreta, totusi, te sfatuiesc sa arunci o privire, pentru ca conceptele utilizate in promovarea pe Netlog pot fi aplicate cu succes si la alte retele sociale.
http://promovare-gratis.blogspot.com/2011/11/promoveaza-ti-site-ul-cu-netlog.html

Schimbul de link-uri
Schimbul de link-uri reprezinta o modalitate foarte buna de a obtine inapoi link-uri catre site-ul tau de la alte site-uri cu acelasi subiect.
Primul pas in procesul de schimb de link-uri este sa rasfoiti site-uri cu acelasi subiect, sau de acelasi gen ca si site-ul tau, dupa care sa-i scrii un email webmasterului site-ului respectiv, convingandul ca daca ambii veti face un schimb de link-uri, ambele site-uri vor avea de beneficiat.


Poti face schimb de link-uri cu http://promovare-gratis.blogspot.com
Daca detii un blog/site, am putea face schimb de link-uri. Pentru aceasta nu trebuie decat sa trimiti link-ul tau intr-un comentariu, si la randul tau sa incluzi un link catre http://promovare-gratis.blogspot.com de pe pagina ta.

29 de comentarii:

  1. asa poti inscrie repede un site in mai multe motoare de cautare http://promoveaza-ti.blogspot.com/2012/03/inscrie-site-ul-in-20-de-motoare-de.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. recomand solutii de optimizare seo site pentru afaceri diverse si magazine online din aproape orice domeniu.

      Ștergere
    2. http://www.marketglory.com/strategygame/alecia_ami
      cine vrea sa faca mai repede bani

      Ștergere
    3. http://getfiles.co/7Ivz try this

      Ștergere
    4. http://getfiles.co/7Ivz try this

      Ștergere
    5. http://www.marketglory.com/strategygame/burdujamaniga

      Ștergere
    6. Zi bună, eu sunt Josef Lewis. Un creditor reputabil, legitim și acreditat. Oferim împrumuturi de orice fel într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut Inventor, consolidarea datoriilor. etc

      Obțineți aprobarea pentru un împrumut de afaceri sau personal astăzi și obțineți fonduri în aceeași săptămână de aplicare. Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cea mai ieftină. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

      Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Răspundeți imediat folosind detaliile de mai jos dacă sunteți interesat de un împrumut și nu aveți niciun fel de înșelătorie.

      Email: progresiveloan@yahoo.com
      Apel / WhatsApp: +16626183756
      Site web: https://progresivefunding.wordpress.com




      Ștergere
  2. http://Earn4Share.com/?id=69301 care vrea sa incerce siteul se pot scoate ceva bani daca te descurci.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.marketglory.com/strategygame/fallen86

    RăspundețiȘtergere
  4. http://www.marketglory.com/strategygame/fallen86

    RăspundețiȘtergere
  5. http://www.marketglory.com/strategygame/alecia_ami ..... este un joc care puteti converti banii virtuali in bani reali si se pot scoate

    RăspundețiȘtergere
  6. http://www.marketglory.com/strategygame/alecia_ami

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.marketglory.com/strategygame/alecia_ami

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.marketglory.com/strategygame/alecia_ami ..... este un joc care puteti converti banii virtuali in bani reali si se pot scoate

    RăspundețiȘtergere
  9. http://likesplanet.com/promote.php?ref=claudiu66 Lkes Planet este un site care poti castiga bani doar daca te tine rabdarea si daca ai timp liber poti face bani toata ziua putin cate putin nu este ca celelealte site.urii care te pune sa intri in fiecare zii stai toata ziua daca vrei dar i.ti da mai putin incercatil si voi inregistratii-va la linkul> http://likesplanet.com/promote.php?ref=claudiu66

    RăspundețiȘtergere
  10. Va prezint unul dintre putinele jocuri online(browser) din care poti scoate bani REALI ,jocul este unul de strategie (ca in viata reala)
    pentru inregistrare aveti link-ul http://www.marketglory.com/strategygame/alexdlk parola trebuie sa contina o litera mare cateva mici una sau mai multe cifre si unul din aceste caractere ! @ ( ) $ # + - | < > * ....Ex de parola Parola1! pentru mai multe detalii puteti lasa un mesaj pe chat o sa va ajut cu placere

    RăspundețiȘtergere
  11. Va prezint unul dintre putinele jocuri online(browser) din care poti scoate bani REALI ,jocul este unul de strategie (ca in viata reala)
    pentru inregistrare aveti link-ul http://www.marketglory.com/strategygame/alexdlk parola trebuie sa contina o litera mare cateva mici una sau mai multe cifre si unul din aceste caractere ! @ ( ) $ # + - | < > * ....Ex de parola Parola1! pentru mai multe detalii puteti lasa un mesaj pe chat o sa va ajut cu placere

    RăspundețiȘtergere
  12. http://www.marketglory.com/strategygame/ByFlorin cel mai bun joc online castiga bani online

    RăspundețiȘtergere
  13. http://www.marketglory.com/strategygame/ByFlorin cel mai bun joc online castiga bani online

    RăspundețiȘtergere
  14. http://www.marketglory.com/strategygame/burdujamaniga

    RăspundețiȘtergere
  15. http://www.viespar.ro/?reff=709bc383a5aca47985bbbfd74ea5ff5a

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.marketglory.com/strategygame/valentaizar98

    RăspundețiȘtergere
  17. MarketGlory este un joc de strategie, in care aveti posibilitatea de a va converti moneda virtuala in bani reali. Este un joc de browser online, prin urmare nu trebuie sa va instalati niciun program suplimentar pentru a juca. Este unul dintre putinele jocuri de business in care sunteti rasplatiti pentru activitatea zilnica. Fiind un joc de simulare, va ofera posibilitatea de a lupta, de a munci, de a deschide companii si de a porni razboaie. Este un joc foarte complex si cu cat jucati mai mult, cu atat veti avea mai multe optiuni pentru dezvoltarea personala

    RăspundețiȘtergere
  18. Singurul joc de strategie ,unde poți face bani reali ,numai pe http://www.marketglory.com/strategygame/Mihnea511

    RăspundețiȘtergere
  19. Buna,
    Numele meu este ROBBI de la Cirebon Jawa Barat Indonezia, aș vrea să-i mulțumesc mamei Alicia Radu că mi-a ajutat să obțin un împrumut bun după ce am suferit mult în mâinile creditorilor falși on-line care mă înșală să câștig bani fără să-mi ofere un împrumut au avut nevoie de un împrumut în ultimii 3 ani pentru a-mi începe propria afacere în orașul Cirebon unde locuiam și am căzut în mâinile unei companii false din Turcia care ma înșelat și nu mi-a oferit un împrumut. și eu sunt foarte frustrat pentru că mi-am pierdut toți banii într-o companie falsă din Turcia, pentru că îi datorez băncii și prietenilor mei și nu am nimeni să alerg, până la o zi de credință pe care un prieten al meu la numit Siti Aminah după ce a citit mărturia ei despre cum a obținut un împrumut de la mama Alicia Radu, așa că a trebuit să o contactez pe Siti Aminah și mi-a spus și m-au convins să-l contactez pe mama Alicia Radu că era o mamă bună și trebuia să-mi aduc curaj și am contactat-o ​​pe mama Alicia Radu și cu mine am fost surprins de împrumutul meu procesat și aprobat și în 3 ore împrumutul meu a fost transferat în contul meu și sunt foarte surprins că acesta este un miracol și trebuie să depun mărturie despre lucrarea bună a Mamei Alicia Radu
    așa că aș sfătui pe toți cei care au nevoie de un împrumut pentru a contacta mama Alicia Radu email: (aliciaradu260@gmail.com) și vă asigur că veți depune mărturie, așa cum am făcut și puteți contacta și eu pentru mai multe informații despre mama Alicia Radu : (robbi5868@gmail.com) și încă puteți să-l contactați pe Siti Aminah, care mi-a prezentat-o ​​pe mama Alicia Radu prin e-mail: (sitiaminah6749@gmail.com)
    poate Dumnezeu să continue să binecuvânteze și să iubească pe mama Alicia Radu să-mi schimbe viața financiară

    RăspundețiȘtergere