Pagini

sâmbătă, 26 noiembrie 2011

Lista Directoare de Articole Romanesti

Am tot vorbit ca promovarea prin plasarea in articole a link-urilor catre pagina dvs, si ulterior inscrierea acestor articole in directoare de articole, este o metoda eficienta de promovare (Link Building Guid, Promovare Site Gratis).

M-am gandit sa adun o lista de directoare de articole romanesti prin care sa poti incepe promovarea site-ului tau:

http://www.articole-online.ro
http://director-articole.net
http://www.roportal.ro (rubrica articole)
http://cica.ro
http://smen.ro
http://articole.org/
http://anunturi-utile.ro/articole/
http://director-articole.com/
http://director-articole.blogspot.com
http://prarticles.com/
http://articoleseo.com/
http://earticole.com/
http://www.estegratis.ro/
http://seomania.ro/
http://weballiance.ro/
http://director-web.santamia.ro/
http://director.crosmedia.ro/
http://director.portal1.ro/
http://preferate.net
http://portal-articole.ro/

Daca cunosti si tu alte directoare de articole, posteaza-le in comentarii la post.

22 de comentarii:

  1. Răspunsuri
    1. Zi bună, eu sunt Josef Lewis. Un creditor reputabil, legitim și acreditat. Oferim împrumuturi de orice fel într-un mod foarte rapid și ușor, împrumut personal, împrumut auto, împrumut de acasă, împrumut student, împrumut de afaceri, împrumut Inventor, consolidarea datoriilor. etc

      Obțineți aprobarea pentru un împrumut de afaceri sau personal astăzi și obțineți fonduri în aceeași săptămână de aplicare. Aceste împrumuturi personale pot fi aprobate indiferent de creditul dvs. și există o mulțime de clienți fericiți pentru a susține această afirmație. Dar nu veți obține doar împrumutul personal de care aveți nevoie; veți obține cea mai ieftină. Aceasta este promisiunea noastră: garantăm cea mai mică rată pentru toate împrumuturile cu beneficii colaterale gratuite.

      Ne străduim să lăsăm o impresie de durată pozitivă depășind așteptările clienților noștri în tot ceea ce fac. Scopul nostru este să vă tratăm cu demnitate și respect, oferind în același timp servicii de cea mai bună calitate în timp util. Nu este necesar un număr de asigurări sociale și nu este necesară verificarea creditului, 100% garantată. Răspundeți imediat folosind detaliile de mai jos dacă sunteți interesat de un împrumut și nu aveți niciun fel de înșelătorie.

      Email: progresiveloan@yahoo.com
      Apel / WhatsApp: +16626183756
      Site web: https://progresivefunding.wordpress.com




      Ștergere
  2. Puteti adauga inca unul www.articoleonline.info

    RăspundețiȘtergere
  3. Puteti adauga si www.dirarticole.net

    RăspundețiȘtergere
  4. cautand.ro. este un open blog pe 3 teme: traduceri, amenajari interioare si turism. Daca este solicitat pot fi create si alte teme conexe acestora

    RăspundețiȘtergere
  5. un director de articole util pentru promovare si seo recomand pe legaturile mentionate mai sus. ca sa fie bine...!

    RăspundețiȘtergere
  6. va rog sa adaugati in lista si http://ehow.pro/, aprobare la articole in max doua ore, mersi

    RăspundețiȘtergere
  7. Salut, recomand ehow.pro, aprobare rapida, 3 linkuri doffolow/articole, fiecare articol este publicat automat pe Twitter(15k followers), Facebook (52k fani), Blogger, Diigo, Delicious, FriendFeed, Plurk, Kippt, StumbleUpon si LiveJournal, astea inseamna ca in cateva ore aveti deja articolul+linkul din el indexat!

    RăspundețiȘtergere
  8. o lista actualizata a directoarelor de articole romanesti ACTIVE puteti gasi aici https://docs.google.com/spreadsheets/d/1r-oyXyzERhhaFT1ppspXAFh3-KCgPlnUXMCfasy20ts/edit#gid=0

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. pana acum este cea mai completa si mai actualizata lista disponibila online

      Ștergere
  9. Puteti publica articole si pe http://articole-seo.net/ . Aprobare rapida

    RăspundețiȘtergere
  10. ATS Business Directory - is an exclusive web directory dedicated to a select group of business. These service is provided to certify that the business listed here are legit and the webpages are free of any kind of harmful content or software. http://atsbd.eu5.org

    RăspundețiȘtergere
  11. O locatie web utila si o sursa de trafic extra este si acest director de articole SEO FRiendly romanesc, sunt acceptate articole unice, cu 2 legaturi externe catre site-uri ok si minim 300 cuvinte - Rider.ro, resursa de promovare si comunicate.

    RăspundețiȘtergere
  12. Salut! http://proadvert.ro - acesta este directorul de articole pe care l-am lansat in urma cu doua luni, cu autoritate 3 pentru domeniu si 19 pentru pagina pe moz.com. Suntem la inceput de drum, pana acum avem 17 autori si 47 de articole publicate si o pagina de facebook cu 147 de fani, unde promovam fiecare postare in parte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este destul de ok lista postata de tine, am reusit cu ele sa ridic un site de rent a car Bucuresti.

      Ștergere
    2. Este destul de ok lista postata de tine, am reusit cu ele sa ridic un site de rent a car Bucuresti.

      Ștergere
  13. www.ursitoare-de-vis.ro se poate urca acest site in prima pagina si cum ? multumesc

    RăspundețiȘtergere
  14. Pe site-ul www.nettrade.ro puteti promovar/inregistra site-urile dorite.

    RăspundețiȘtergere
  15. Scoala de soferi Bucuresti Activ ofera cea mai buna combinatie dintre invatarea practica de pe sosea care o sa va ajute sa va descurcati in traficul capitalei, precum si o solida pregatire teoretica complementara, pentru a putea schimba in timp acest trafic si acesta conduita a soferilor din Bucuresti in ceva mai bun.
    http://activ2010.ro

    RăspundețiȘtergere
  16. Halo, sunt Helena Julio din Ecuador, vreau să vorbesc bine despre Serviciul de finanțare Le_Meridian pe acest subiect. Serviciul de finanțare Le_Meridian îmi oferă sprijin financiar atunci când toată banca din orașul meu a respins cererea de a-mi acorda un împrumut de 500.000,00 USD. Am încercat tot ce am putut pentru a obține un împrumut de la băncile mele aici, în Ecuador, dar m-au respins cu toții, deoarece creditul meu era scăzut, dar cu harul dumnezeiesc, am aflat despre Le_Meridian, așa că am decis să încerc să solicit acest împrumut. Cu Dumnezeu dispus să-mi acorde un împrumut de 500.000,00 USD cererea de împrumut pentru care băncile mele din Ecuador m-au refuzat, a fost foarte grozav să fac afaceri cu ele, iar afacerea mea merge bine acum. Iată Le_Meridian Financing Investment Email / WhatsApp Contact dacă doriți să aplicați împrumuturi de la ei.Email:lfdsloans@lemeridianfds.com / lfdsloans@outlook.comWhatsApp Contact: + 1-989-394-3740.

    RăspundețiȘtergere